Рівненська область. Оренда приміщень і будівель

Рівненська область. Оренда приміщень і будівель.

1 оголошення
  • Оренда нового приміщення в центрі міста,фасад,комерцію

    Оренда нового приміщення в центрі міста,фасад,комерцію

    Здолбунів, Здолбунівський район, Рівненська область

    300 грн

    • 4 кімнати
    • 160 m²

    Здам в оренду нове приміщення в центрі міста, фасад, під бізнес, комерцію, супермаркет… Під будь-який вид діяльності!

    З акцентуйте на оголошенні увагу, оскільки це особливий об'єкт! Нове приміщення в центрі міста, фасад, під бізнес, комерцію, супермаркет… Під будь-який вид діяльності! Зручна конфігурація планування, площі приміщення 80 та 160м ², площа закритої територій 7сот. Безперебійне енергопостачання (своя лінія + вихід під генератори). Можливо орендувати приміщення більше/менше за площею + можлива оренда більшого окремо стоячого торгового-складу 158 м ²

    У приміщенні є: 1.Торговий зал (висота стелі 2.66м) 2.Офісне приміщення 3. Побутове приміщення: (вода та каналізація, туалет) 4. Склад (окремий вхід і в’їзд) 5. Інтернет, пожежна сигналізація 6. 380 Вт та 220 Вт 7. Опалення(кондиціонер, електрообігрівачі)

    Територія: Закрита територія, що охороняється, наявність стоянки під авто, паркувальний майданчик. Вигідне місце розташування об'єкта нерухомості, фасадний заїзд.

    Також є можливість зняти все комплексом

    В цілому, на мою думку, в Здолбунові на ринку нерухомості такого пропозиції не має. Договір можемо підписати по відношенню до курсу долара за НБУ на строк від 12 до 35 місяців. Все обговорюється в індивідуальному порядку!