Продам офіс. 12 кімнат, 330 m², 3 поверх/3 поверхи. Азербайджанська, Київ. idUAMZG

map-marker-outlineАзербайджанська вулиця, Русанівські Сади, Дніпровський район, Київ label_outlineКупити офіс. Вулиця Азербайджанська, Київ.

6 117 100 грн

  • rooms 12 кімнат
  • size 330 m²
  • floors 3 поверх/3 поверхи
Продам офіс. 12 кімнат, 330 m², 3 поверх/3 поверхи. Азербайджанська, Київ. Продам офіс. 12 кімнат, 330 m², 3 поверх/3 поверхи. Азербайджанська, Київ.

Будинок 330м2, 3 поверхи, під Офіс, Стартап, Інтернет Магазин, Склад, Коворкинг. Продаж 330м2 для ведення бізнесу в селі Погреби, відстань 5км від Києва. Підходить для пристрою вашого Офісу IT Компанії. Ідеальний заміський офіс для запуску вашого стартапу в комфортних умовах. 3 поверху по 110м2, можуть зручно вмістити ваших співробітників з можливістю зручного зонування за різними рівнями приміщення. Склад зберігання товару також обладнаний в'їзний рампою для завантаження / розвантаження товару, розмір рампи 3мх2,5м, вантажна рампа закривається ролетними воротами. Перший Поверх будинку відмінно підходить для зберігання товарів, сервісної зони, прийому замовлень, базування невеликого виробництва, цеху пошиття одягу, приміщення промислового призначення. Другий Поверх цього будинку підходить для розміщення офісного простору - два окремих кабінету по 25-30м2 кожне, плюс опен спейс на 50-6-м2, а також додатковий простір для розміщення кухні або приміщення відпочинку на 20м2 на літній терасі. Третій Поверх бізнес будинку можна використовувати для проведення загальних зборів, за принципом актового залу, організації опен спейсу, загального відкритого простору для проведення нарад і зборів персоналу. Також на 3-му поверсі є можливість організації простору для проживання співробітників, хостел для проживання айтішників. Бізнес Будинок знаходиться в зручному для заїзду місці в пішої доступності від центру села, а також поблизу від головної транзитної дороги до Києва. Відстань до Києва складає всього 5 км, 5 хвилин руху по хорошій трасі. Локація Бізнес Будинки дозволяє використовувати 2 основних напрямки для заїзду. Перший напрямок - заїзд з боку ул.Крайняя на Троєщина, Монетний Двір, ТЕЦ-6. Другий напрямок - заїзд з боку Південій Міст, Північний Міст, Село Троєщина, район Опіковий Центр з боку Троєщина вул.Бальзака, ул.Милославская, ЖК Прага на Троєщина, ЖК РАЙОН на Троєщині. На 1-му поверсі високі стелі 3,7 м, на 1-му поверсі можна зручно розмістити склад зберігання товарів для інтернет магазину

Основна інформація

Кількість кімнат
12 кімнат
Загальна площа; m²
330
Висота; метри
3,5
Поверх
3 поверх
Кількість поверхів у будинку
3 поверхи
Стан об'єкта
гарний
Стадія будівництва
зданий в експлуатацію

Ціна і важливі умови

Вартість
6 117 100 грн

Ідентифікаційна інформація

Id об’єкта / код оголошення
os26423

Контактна інформація

ИринаПриватна особа Всі оголошення користувача