Продаж землі під житлове будівництво в Україні

Продаж землі під житлове будівництво в Україні - Сторінка 15

1 403 оголошення
  • Земельна ділянка в с. Яблуниця 0.68 га

    Земельна ділянка в с. Яблуниця 0.68 га

    Яблуниця село, Івано-Франківська область

    3 875 000 грн

    Земельна ділянка площею 0.68 га в с. Яблуниця. Чудова ділянка з неймовірним панорамним видом на Горганський масив та Чорногірський хребет. До головної дороги та усієї необхідної інфраструктури 2 км грунтовою дорогою. Цільове призначення під СГ

  • Земельна ділянка з панорамним видом в с. Яблуниця 0.26 га

    Земельна ділянка з панорамним видом в с. Яблуниця 0.26 га

    Горішків, Яблуниця село, Івано-Франківська область

    6 420 000 грн

    Екслюзивна земельна ділянка площею 0.26 га в с. Яблуниця (урочище Горішків) має ряд таких переваг, що робить її унікальною на ринку, та чудово підходить як для комерційної діяльності так і для побудови власного житла. Переваги: 1. Чудове місце розташування, всього 200 м до головної дороги та 7 км до ГК Буковель. 2. Гарний під’їзд до ділянки на будь-якому виді транспорту. 3. Панорамний вид на гори навколо, зокрема на г. Говерлу та г. Петрос. 4. Великий потік туристів. 5. В верхній частині ділянка має близько 40 м фасаду, а в нижній частині межує з хвойним лісом. Має правильну прямокутну форму. 6. Документи в порядку, цільове призначення під будівництво. 7. Заведено 45 Кв світла. 8. Без комісії

  • Фасадна земельна ділянка в с. Микуличин 0.19 га

    Фасадна земельна ділянка в с. Микуличин 0.19 га

    Підліснів, Микуличин село, Івано-Франківська область

    2 525 000 грн

    Земельна ділянка площею 0.19 га в с. Микуличин(урощище Підліснів). Фасадна сторона межує з головною дорогою, та становить 25м, з іншого боку межує з річкою Прут. Ділянка рівнинна та без насаджень, в 5 хв від лісу. В радіусі 3 км уся необхідна інфраструктура. Цільове призначення під будівництво, є можливість підключення електроенергії

  • Панорамна земельна ділянка в с. Микуличин (уч. Горби) 0.30 га

    Панорамна земельна ділянка в с. Микуличин (уч. Горби) 0.30 га

    Шкільна, Горби, Микуличин село, Івано-Франківська область

    2 849 900 грн

    Земельна ділянка площею 0.30 га в с. Микуличин(участок Горби). З території відкривається чудовий панорамний вид на село та гори довкола. За 400 м знаходиться ліс, 600 м до школи, 1 км до головної дороги зручною дорогою з бруківки, де знаходиться вся необхідна інфраструктура. Цільове призначення під будівництво, є можливість підключення світла

  • Продаж Земельної Ділянки в с. Березенщина

    Продаж Земельної Ділянки в с. Березенщина

    Березенщина село, Васильківський район, Київська область

    1 036 000 грн

    Продаж Земельної Ділянки в с. Березенщина у Васильківському районі Київської області. Кадастровий номер 322***02:02:003:0014 площа 0.20 га. Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). На земельній ділянці розташовані дерева: акація, дуб, сосна. Тихе спокійне місце!! Є лишка землі всі нюанси при перегляді ділянки!!!

  • Берегова вул., Одеса

    Берегова вул., Одеса

    Київський район, Одеса, Одеська область

    9 227 714 грн

    Предлагаем к продаже участок 15 соток! Коммуникации проплачены! Расположен данный участок на территории приватного загородного поселка Совиньон, в рамках которого построены: кафе, мойка для автомобилей, церковь, школа, детский сад, супермаркеты, SPA центр, теннисные корты, яхт-клуб, обустроены пляжи и открыты новые рестораны. Для любителей крепкого здоровья обустроен банный комплекс с выходом в парковую зону (сосновую рощу), оборудованную местами для отдыха детей и взрослых! Самое главное достоинство Совиньона - экологически чистое побережье Чёрного моря. Территория поселка Совиньон охраняется 24 часа в сутки! Ваш будущий дом будет в полной безопасности, а комфорт семьи - на первом месте.

  • Продам ділянку 20 сот в с. Новосілки Макарівський р-н

    Продам ділянку 20 сот в с. Новосілки Макарівський р-н

    Новосілки село, Макарівський район, Київська область

    777 000 грн

    Продам земельну ділянку 20 соток (2 акта по 10 соток) в межах села, під будівництво житлового будинку в селі Новосілки, Макарівського р-н, Київської обл. Торг! Деталі за телефоном

  • Терміново продам земельні ділянки – село Барахти, передмістя Києва

    Терміново продам земельні ділянки – село Барахти, передмістя Києва

    Барахти село, Васильківський район, Київська область

    520 000 грн

    Терміново продам земельні ділянки – село Барахти, Васильківська ОТГ, передмістя Києва, одеський напрямок.

    Площа: Дві земельні ділянки загальною площею 50 соток: 25 соток під забудову + 25 соток для ведення особистого селянського господарства. Можливий продаж як разом, так й окремо. Місцерозташування: Село Барахти в Обухівському (колишньому Васильківському) районі Київської області. До Києва – 37 км, до Василькова – 5 км. Ціна: За дві земельні ділянки – 520 тис. грн. Можливий продаж кожної ділянки окремо. Вартість 25 соток (для будівництва і обслуговування житлового будинку) – 300 тис. грн., вартість 25 соток (ведення особистого селянського господарства) – 220 тис. грн. Можливий торг. Кадастрові номера надаємо індивідуально під запит. Переваги: Для спокою – неперевершена мальовнича природа, неподалік озеро, на земельних ділянках наявні зелені насадження. Для мобільності – близькість до Києва, зручне автобусне сполучення з Васильковом та Києвом. Для комфорту – асфальтований під’їзд, поруч із земельними ділянками проведений газ, електрика, в селі є магазини, школа, медична амбулаторія, церква. Поруч будуються сусіди. Сергій, +380***45 (Telegram, Viber, WhatsApp)

  • Продаю ділянку під будівництво Горенка

    Продаю ділянку під будівництво Горенка

    Горенка село, Києво-Святошинський район, Київська область

    925 000 грн

    Продаю земельну ділянку під забудову в селі Горенка. 10 соток (0,1 га). Документи оформлені для будівництва будинку.

    Поблизу "блакитне озеро" - пляж, до лісу 200 м. До найближчого магазину 10 хв пішки. Недалеко школа.

    До Києва 20 хвилин на автомобілі. Поруч Пуща-Водиця, джерела, ТРЦ Лавіна.

    Повз ділянки проходить електро мережа загального призначення - потрібно тільки встановити лічильник і електрика підключена.

  • Продаж землі Гатне-Крюківщина

    Продаж землі Гатне-Крюківщина

    Гатне село, Києво-Святошинський район, Київська область

    4 070 000 грн

    Продам земельну ділянку Гатне-Крюківщина. Кадастровий номер 322***00:02:002:5307. Площа 0,1568 га під будівництво житлового будинку та господарських будівель. Земельна ділянка фасадна 95 метрів та розроблений проект будівництва, всі комунікації поруч. Деталі за телефоном

  • Земельна ділянка с. Зазимья

    Земельна ділянка с. Зазимья

    Зазим’я село, Броварський район, Київська область

    1 110 000 грн

    Продам земельну ділянку 7 соток, знаходиться біля озера, асфальтований заїзд, газ, електрика біля ділянки. Огороджена бетонним забором. У піший доступності магазини. До школи 1.5 км. До садика 2 км. Участок знаходиться на межі 2-х сел - Погреби та Зазим’я.

  • Гаї Ходорівські, Байковцы

    Гаї Ходорівські, Байковцы

    Тернопільський район, Тернопільська область

    3 300 824 грн

    Продається земельна ділянка в Тернопільській області, Байківці, Гаї Ходорівські район. Параметри ділянки: - Розташування: Тернопільська область, Тернопільський район, Байківці, Гаї Ходорівські; - Призначення: під житлову забудову; - Площа: 20 соток; - Ціна: 90000 доларів США; - Підведено електрику; - Підведено газ; - Є шляхи підїзду. Ця земельна ділянка - чудова можливість для тих, хто мріє про власний будинок в мальовничому куточку у пригороді Тернополя. Вона розташована в селищі Байківці, що знаходиться у Гаях Ходорівських, з великими перспективами для розвитку та комфортного життя. Ділянка має площу 20 соток, що дозволяє будувати просторий будинок зі всіма необхідними зручностями. Наявність підведеної електрики та газу забезпечує комфортний та зручний спосіб життя. Також, великою перевагою є наявність шляхів підїзду, що дає можливість легкого доступу до ділянки та забезпечує зручне сполучення з містом. Ціна ділянки робить її привабливою та вигідною інвестицією. Не упустіть цю унікальну можливість стати власником даної ділянки.

  • Виноградная ул., Червоный хутор

    Виноградная ул., Червоный хутор

    Овідіопольський район, Одеська область

    1 291 880 грн

    Продам участок 6 соток в Червоном Хуторе на ул. Виноградная. Асфальтированная и освещенная улица. Все городские коммуникации по фасаду. С трех сторон есть забор.

  • Київський район, Одеса

    Київський район, Одеса

    Одеська область

    36 873 946 грн

    Предлагается к продаже участок правильной формы в Совиньоне-1 Участок 12,95 соток, подъезд асфальтированный, все коммуникации проплачены. Расположен на одной из хороших застроенных улиц в Совиньоне. Полный пакет документов. Для более детальной информации Звоните!

  • Дунаевского ул., Одеса

    Дунаевского ул., Одеса

    Суворовський район, Одеса, Одеська область

    3 691 086 грн

    Участок 14 соток земли правильной планировки и в тихом месте под жилую застройку. До 500 метров от данного участка располагаются: Школа, магазин, киоск, супермаркет, остановка транспорта, отделение банка, банкомат, аптека, больница, поликлиника, детский сад, отделение почты, бювет. Газ, вода, элекричество, септик всё есть! КАДАСТРОВЫЙ НОМЕР. Дом в частной собственности.