Львівська область. Продаж житла

Львівська область. Продаж житла - Сторінка 2

142 оголошення
  • Продаю 3 кімнатну квартиру Львів проспект Свободи, центр Оперний театр

    Продаю 3 кімнатну квартиру Львів проспект Свободи, центр Оперний театр

    Свободи, Галицький район, Львів, Львівська область

    3 700 000 грн

    • 3 кімнати
    • 73/50/10 m²
    • 4 поверх/4 поверхи

    Продаю 3 кімнатну квартиру проспект Свободи, центр Оперний театр, площа 72,8 / 50,1 / 10,3 кв.м, кімнати суміжно - ізольовані, 4 поверх / 4 - поверхового цегляного австрійського будинку, висота 3.40 м, вхід парадний в коридор, нова сантехніка душ і туалет ізольовані, індивідуальне опалення 2 функційний котел та пічне опалення, нові якісні вхідні двері, нова мідна електропроводка, нові кухонні меблі, лічильники на все, металопластикові вікна, житловий стан кімнат, паркет, квартира має гарний вигляд з вікон на вулицю. 100 тис. дол

  • Плугова вул., Львів

    Плугова вул., Львів

    Шевченківський район, Львів, Львівська область

    2 671 313 грн

    • 1 кімната
    • 51/14 m²
    • 1 поверх/9 поверхів

    Продається 1кімнатна квартира у новобудові в озелененому і спокійному районі Львова по вулиці Плугова. Знаходиться на 1 поверсі, фактично на 2 оскільки знизу є продуктовий магазин. В квартирі євроремонт, залишається кухня, частково техніка, шафа купе в коридорі. Всі лічильники (електрика, газ, тепло, вода), бойлер, сигналізація (ДСО), інтернет. Великий зашклений балкон (металопластикові вікна). Поруч вся інфраструктура (школи, дитсадки, ринки, магазини, супермаркети, лікарня, поліклініка, зупинка громадського транспорту за 50 м.). Квартира не кутова, дуже тепла і сонячна, що зимою зекономить ваші кошти на комунальні послуги. Хороша шумоізоляція. Будинок 2008 року від ЖК ЕкоДім. Є паркувальне місце. Квартира не потребує додаткових вкладень і повністю готова для проживання. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Конотопська вул., Львів

    Конотопська вул., Львів

    Франківський район, Львів, Львівська область

    2 862 121 грн

    • 2 кімнати
    • 54/32/9 m²
    • 1 поверх/6 поверхів

    Продаж 2-кім. квартири на вул. Конотопська (бічна Чупринка). Стіни цегляні. Квартира утеплена та перепланована. Ремонт зроблено 2 роки тому. Кімнати ізольовані. Газова колонка. Опалення централізоване. Санвузол суміжний (душ). Бонусом для покупця буде власний облаштований підвал площею 10 м.кв. з окремим входом із квартири, водопостачанням та каналізацією. У кожній кімнаті та на кухні встановлені рекуператори. За бажанням покупця залишаються вбудовані меблі (шафи купе і всі кухонні меблі з варильною газовою панеллю, кухонною витяжкою та посудомийною машиною). За домовленістю можу залишити іншу побутову техніку та меблі.До центру 15 хв пішки. У радіусі 200 метрів розташовані зупинка трамвая 2, рекреаційні зони (стадіон, ботанічний сад та Піскові озера), торговий центр LeoLand, кілька аптек, піцерія, продуктові магазини та кафе, ЦНАП. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

  • Зелена вул., Львів

    Зелена вул., Львів

    Личаківський район, Львів, Львівська область

    3 083 268 грн

    • 2 кімнати
    • 73/38/17 m²
    • 2 поверх/16 поверхів

    Продається двохкімнатна квартира в новітньому ЖК Lazur Sky який знаходиться в хорошому районі недалеко від центру Львова. На першому поверсі розміщена вхідна зона з консьєрж-сервісом. Ліфти швидкісні і безшумні від виробника OTIS.У квартирі є лоджія і металопластикові вікна з енергозберігаючим склопакетом. Однією з переваг є власний простір на даху. Паркінги є наземні і підземні, також є велопаркінги. Поруч є вся необхідна інфраструктура: школи, дитячі садочки, банкомат, автобусні зупинки, супермаркети, аптеки, лікарня, автомийка, розважальні заклади, автосервіс. Телефонуйте, покажемо квартиру в комфортний для вас час!

  • Перфецького , Львів

    Перфецького , Львів

    Франківський район, Львів, Львівська область

    4 846 525 грн

    • 2 кімнати
    • 63/35/12 m²
    • 6 поверх/9 поверхів

    Пропонується нова двокімнатна квартира загальною площею 62,8 м #178;, розташована на вулиці Перфецького у новому ЖК Карпатбуд. Квартира ніколи не була заселена. Загальний вид обєкту: новобудова, тип будинку - житловий фонд 2011-2020-і роки, тип стін - цегляний. Квартира має роздільний санвузол та індивідуальне газове опалення. Ремонт виконаний за авторським проектом. Комфортною робить балкон, лоджія, ванна. В квартирі індивідуальне опалення. Ремонт виконаний з якісних матеріалів та з увагою до деталей. Кухня обладнана всією необхідною побутовою технікою преміум класу. У квартирі є балкон з електричним підігрівом підлоги. Вхідні броньовані двері з накладками відповідно до стилю квартири. Також є зручна та функціональна шафа купе. Санвузли обладнані всім необхідним. Для більш детальної інформації звертайтеся за номером телефону. Також можна надіслати додатково відеоогляд квартири. Квартира пропонується з меблями на кухні та побутовою технікою: холодильником, варильною панеллю, духовою шафою та пральною машиною. Забезпечено швидкий інтернет та Wi-Fi. Квартира має зручне розташування, поруч знаходяться ринок, ТЦ, магазини, школа, садочок. Зроблений благоустрій території, закритий двір, є паркінг (є можливість придбати паркомісце разом з квартирою) та сучасний ліфт. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

  • Проста вул., Львів

    Проста вул., Львів

    Франківський район, Львів, Львівська область

    2 671 313 грн

    • 2 кімнати
    • 48/42/6 m²
    • 1 поверх/3 поверхи

    Пропонується 2-кімнатна квартира, розташована в тихому спальному районі. Квартира має новий дах, який був встановлений минулого року, а також була повністю утеплена ззовні, з фасадом, який був оновлений у 2020 році. Біля будинку є парковка, а також є можливість побудувати гараж у дворі. Квартира має підігрів підлоги, натяжні стелі, а більшість меблів та техніки є новими. Вона знаходиться на першому поверсі 3-поверхової будівлі і має загальну площу 48 квадратних метрів, з яких 42 квадратних метри припадають на житлову площу, а кухня має площу 6 квадратних метрів. Стіни квартири зроблені з цегли, а опалення централізоване. Крім того, є балкон.

  • Кубанська вул., Львів

    Кубанська вул., Львів

    Галицький район, Львів, Львівська область

    10 608 930 грн

    • 3 кімнати
    • 146/73/22 m²
    • 7 поверх/9 поверхів

    Продається трьохкімнатна квартира у ЖК «Зелена тераса». Комплекс збудований у тихому і спокійному районі в ближньому центрі Львова. Помешкання є преміум класу з цілодобовою охороною та цифровою системою відеоспостереження. Опалення- централізоване від власної котельні. Є балкон з якого відкривається прекрасний вид на парк. Квартира двостороння. Висота стелі 2.9м. Вхідні двері броньовані. Вікна нові металопластикові . В квартирі є лічильники, проведені металопластикові труби. Дворівневий паркінг і гостьова автостоянка. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: дитячий майданчик, автобусна зупинка, супермаркети, школа, дитсадок, розважальні заклади, парки, ліс, спорткомплекси. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час!

  • Величковського вул., Львів

    Величковського вул., Львів

    Шевченківський район, Львів, Львівська область

    2 556 828 грн

    • 1 кімната
    • 43/15 m²
    • 7 поверх/10 поверхів

    Продається 1-кімнатна квартира по вулиці Величковського у ЖК ЕКО-ДІМ + підвал. Квартира дуже світла і надзвичайно затишна і тепла (південно-західна сторона) , взимку у сонячний день можна не вмикати опалення. Влітку у спеку чудово освіжає кондиціонер. Неймовіні краєвиди щодня при заході сонця. Велика ванна кімната. Є пісуар. Велика простора світла кухня. Затишний великий балкон. Встановлений двухфункційний котел. Тепла підлога на кухні біля вікон. Броньовані вхідні двері. Кондиціонер. Відеонагляд на поверсі, в підїзді, та по периметру будинку. Охорона території. Велика парковка біля будинку. Поряд зупинка транспорту, АТБ, аптека, поліклініка, школа, дитячий садок. Підвал 2,2кв.м у подарунок! Спершу ніж закохаєтеся у квартиру ви зачаруєтеся районом. 300м і ви в чудовому озеленому лісі де можна влаштувати пікнік або вечірню прогулянку. Тихий і спокійний, але в той же час з розвиненою інфраструктурою і транспортною розвязкою район який з першої зустрічі западає в серце. Телефонуйте і поспішайте стати власником цієї чудової квартири. Покажемо вам її в любий зручний для вас час!

  • Чорновола , Львів

    Чорновола , Львів

    Шевченківський район, Львів, Львівська область

    3 930 647 грн

    • 3 кімнати
    • 67/10 m²
    • 6 поверх/9 поверхів

    Продається 3-х кімнатна квартира у престижному районі Львова недалеко від центру по проспекті Чорновола. Яскравий і якісний євроремонт з підігрівом підлоги. Просторні і сонячні ізольовані кімнати. Роздільний санвузол з джакузі у ванній кімнаті. Сучасна повністю обладнана кухня. Є 2 просторих балкона. Квартира продається з повним комплектом меблів і техніки, що є на фото. 3 телевізори, 2 кондиціонера, холодильник, пральна машина,сучасна духова та варильна поверхня, новенька мікрохвильова піч, стінка у вітальню, 2 дивани, двоспальне ліжко, декілька шаф, комодів. Все враховуючи килими, штори, люстри, і тд входять у вартість. Квартира під ключ занесіть особисті речі і проживайте з комфортом без жодних вкладень. Будинок якісний, цегляний. Є ліфт Поруч з будинком дуже хороша інфраструктура : цілих 3 супермаркети, торговий центр Інтер-Сіті, Новий відреставрований парк, ринок, Пошти, Банки, декілька шкіл і декілька дитячих садочків – тобто все під рукою. Зупинка громадського транспорту - прямо біля будинку. Також поруч біля будинку є платна автостоянка. Дуже хороша транспортна розвязка - до центру хвилин 10 на авто. Не втратьте шансу стати власником цієї неймовірної квартири. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний час!

  • Рудненська вул., Львів

    Рудненська вул., Львів

    Железнодорожный, Львів, Львівська область

    1 335 657 грн

    • 1 кімната
    • 28/20/8 m²
    • 4 поверх/12 поверхів

    Продаж нової квартири в ЖК Riel City на вулиці Рудненській. В квартирі є великі панорамні вікна з видом у двір, а також підведені комунікації та лічильники, залита стяжка. У будинку є автономне опалення з власною котельнею та підземний паркінг з зарядною станцією для електромобілів, велопаркінг. На території ЖК передбачається 6 дитячих майданчиків, власний дитячий садок, початкова школа, 5 спортивних майданчиків, різноманітні зони та альтанки для відпочинку. Квартира знаходиться в комфортному комплексі з облагородженою територією та власною інфраструктурою. Відомості про активні роботи на території комплексу свідчать про те, що розвиток інфраструктури може продовжуватися, що може збільшити її привабливість для жителів. Загалом, це може бути хороша інвестиція, особливо якщо ви плануєте здавати її в оренду, оскільки такі смарт квартири завжди користувалися попитом. Однак, перш ніж приймати рішення про придбання, рекомендую проконсультуватися з фахівцем з нерухомості та детально вивчити всі умови та можливості, що надає житловий комплекс. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

  • Героїв Майдану , Львів

    Героїв Майдану , Львів

    Франківський район, Львів, Львівська область

    1 679 111 грн

    • 1 кімната
    • 44/16/17 m²
    • 7 поверх/7 поверхів

    Продається чудова однокімнатна квартира в новому житловому комплексі Компаньйон, розташованому на вулиці недалеко від вулиць Стрийської та Трускавецької. Комплекс вже збудований, а внутрішні роботи ще тривають. Перша черга вже заселена, тому Ви зможете насолоджуватися життям в новому будинку разом з іншими мешканцями. Район дуже активно забудований, навколо будинку знаходяться нові будинки та інфраструктура. Квартира розташована на сьомому поверсі семиповерхового будинку. Планування передбачає простору кухню та кімнату. Площа квартири складає 44 квадратних метри. Також у продажу є комірка 9м з ремонтом і стелажами за ціною 5000 доларів. ЖК Компаньйон - це новобудова з житловим фондом від 2021 року. Тип стін - цегляний. Санвузол суміжний. Продаж здійснюється через переуступку. У зручній локації з легкістю можна дістатися до ТРЦ King Cross Leopolis, Епіцентру і Ашану всього за 7 хвилин їзди. Також зовсім поруч знаходяться два озера, дитячий майданчик і невелике футбольне поле. Квартира ідеально підходить для сімейного життя або як інвестиція в нерухомість. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

  • Дністерська , Львів

    Дністерська , Львів

    Галицький район, Львів, Львівська область

    4 197 778 грн

    • 3 кімнати
    • 85/53/7 m²
    • 1 поверх/2 поверхи

    Продається чудова світла квартира в 2 поверховому будинку яка розміщена на першому високому поверсі. Стіни цегляні 40 см+ 10 см пінопласту. Південна сторона, всі вікна виходять в свій двір, який викладений якісною бруківкою. Район невисокої приватної забудови, багато зелених насаджень та парку. Квартира має 3 кімнати + мансарда, яка зроблена під житлову кімнату, великий зашклений балкон, також сухий великий підвал. Індивідуальне опалення, якісні нові батареї та італійський економічний котел/колонка. Тепла підлога в коридорі, кухні, ванній. Вигоди окремо. Якісний зашклений сучасний душ. Поміняна повністю електрична проводка, труби для води та каналізації (зроблена окремо від сусідів, яка впадає в міську каналізацію). По всьому периметру зроблена гідроізоляція та виведене світло для двору. Є вихід на літню терасу з кухні. Чудове розташування. Поруч є все необхідне: автобусна зупинка, супермаркети, лікарня, кафе, парк Снопківський, дитячий майданчик, школа, дитячий садок, аптеки, автосервіс. До центру 20 хвилин. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час!

  • Шевченка вул., Львів

    Шевченка вул., Львів

    Шевченківський район, Львів, Львівська область

    2 556 828 грн

    • 2 кімнати
    • 78/11 m²
    • 11 поверх/11 поверхів

    Продається двохкімнатна квартира в новобудові,по вул. Шевченка. Площею 79м., дві роздільні світлі просторі кімнати, 3 великих балкони лоджії зашклені. В квартирі зроблено якісний ремонт,все електричне,автономне опалення. Практично всі меблі залишаються. Заходь і живи. Поруч знаходиться: відділення банку, банкомат, Аптека, лікарня, поліклініка, дитячий садок, ринок, дитячий майданчик, відділення пошти, школа, магазини, супермаркет, ТРЦ, зупинка транспорту, парк. Поруч є паркувальне місце. Тихий і спокійний район чудово підійде для комфортного проживання. Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час!

  • Дністровська вул., Львів

    Дністровська вул., Львів

    Сыховский, Львів, Львівська область

    2 022 566 грн

    • 3 кімнати
    • 55/39/6 m²
    • 2 поверх/4 поверхи

    Продається трьохкімнатна квартира, недалеко від центру міста у тихому і зеленому район. Знаходиться на 2 поверсі 4 поверхового цегляного будинку. Не кутова і дуже тепла. Зроблено капітальний ремонт ванної кімнати, замінені всі труби і сантехніка в ванні та на кухні. В квартирі зроблено косметичний ремонт. Всі кімнати ізольовані. Двері деревяні, натуральний шпон (не плівка на картон). Деревяні вікна. Підлога-дошка. Балкон засклений. Є підвал. Біля будинку є охороняєма автостоянка. За будинком школа, стадіон, тренажери. За школою дитячий садок. В будинку навпроти магазини Близенько Watson Приват Банк Канцтовари. Продуктовий базарчик. Ліворуч від будинку магазини Жовківськи ковбаси Солодощі. Також зупинка громадського транспорту. Праворуч від будинку магазин Рукавичка 200 метрів від будинку на перехресті вулиць Зелена/Дністерська магазини Балована Галя Львівські Круасани. Праворуч від будинку 800 метрів магазин Арсен на Зеленій 147. Поряд будується Макдональдс. В районі в пешій доступності дві лікарні- 8 клінічна і Чорнобільська лікарня. Два парки Снопківський і Погулянка. До центру міста 20 хвилин пішки з горки. Виїзд з вулиці в двух напрямках на вулиці Зелена і Стуса. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Богдана Хмельницького , Львів

    Богдана Хмельницького , Львів

    Франківський район, Львів, Львівська область

    2 747 636 грн

    • 1 кімната
    • 43/18 m²
    • 6 поверх/10 поверхів

    Продається однокімнатна квартира з хорошим ремонтом в новобудові, яка не потребує вкладень . Техніка та сантехніка одна з найкращих . Залишається вся техніка і меблі що на фото. Квартира повністю готова для заселення і затишного проживання. В світлій і просторій кімнаті є велика шафа. Індивідуальне опалення , доставлено стабілізатор напруги . Виведені дроти на сигналізацію та датчики руху. Також є місце для дивану на лоджії. В кухонні меблі вмонтовано кладовку для комфорту. Чудовий і спокійний район Львова. Поруч є вся необхідна інфраструктура. Супермаркети, заправки, магазини, спортивний майданчик. банк, дитячий садок, школа, ринок, розважальні і оздоровчі центри. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Керченська вул., Львів

    Керченська вул., Львів

    Личаківський район, Львів, Львівська область

    2 289 697 грн

    • 2 кімнати
    • 47/10 m²
    • 2 поверх/5 поверхів

    Продається 2-х кімнатна квартира поруч парку Погулянка та Снопківський. У квартирі є все необхідне для проживання. Знаходиться на 2 поверсі пятиповерхового будинку. У дворі є дитячий майданчик і продуктовий магазин. Є засклений балкон. Хороша техніка і меблі. У спальні є невелика гардеробна. Централізоване опалення. Поруч розвинена транспортна розвязка і інфраструктура. Зупинка, супермаркети, відділення банку, відділення нової пошти, аптеки, дитячі садочки, школи, ресторани, парки і тд. До центру машиною хвилин 10. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Сковороди Григорія , Сокольники

    Сковороди Григорія , Сокольники

    Пустомитівський район, Львівська область

    2 442 344 грн

    • 1 кімната
    • 43/20/13 m²
    • 4 поверх/6 поверхів

    Пропоную до продажу 1-кімнатну квартиру, що знаходиться в Сокільниках, житловий комплекс Grand Village. Автономне опалення з газовим котлом, що дозволяє регулювати температуру в приміщенні в залежності від ваших потреб. У санвузлі присутній підігрів підлоги, що забезпечує комфортну температуру в холодну пору року. Квартира продається з меблями, які включають основні предмети меблів для комфортного проживання. Ви також отримуєте нову побутову техніку, включаючи газову варильну поверхню, холодильник та пральну машинку, що забезпечить ваші потреби у повсякденному житті. Комплекс має облагороджену територію з достатньою кількістю місця для автомобілей, що забезпечує зручність паркування. В рамках комплексу передбачені магазини, що забезпечують зручний доступ до основних товарів та послуг. Також, наявність дитячого садочка в комплексі може бути важливою перевагою для сімей з дітьми.

  • Зелена вул., Львів

    Зелена вул., Львів

    Галицький район, Львів, Львівська область

    2 862 121 грн

    • 1 кімната
    • 40/16 m²
    • 6 поверх/10 поверхів

    Продається однокімнатна квартира в ЖК Avalon Zelena Street з дизайнерським ремонтом. Новенькі і якісні меблі і техніка. Простора кухня-вітальня площею 16,4 кв. Чудова відкрита лоджія. У кухні та санвузлі підігрів підлоги ,опалення індивідуальне газове. Залишається вся побутова техніка. Ідеальний варіант під оренду та для власного проживання. Вікна виходять у двір. Для комфорту і безпеки є охорона території, консерж, відеоспостереження. Є підземний паркінг. Знаходиться квартира в ближньому центрі і поруч є вся необхідна інфраструктура. Дитячий садок, школа, зупинки громадського транспорту, лікарня, аптека, ресторани, кафе, дитячий майданчик, парки, супермаркети, відділення банку і пошти. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Сыховский, Львів

    Сыховский, Львів

    Львівська область

    3 434 546 грн

    • 2 кімнати
    • 60/10 m²
    • 9 поверх/9 поверхів

    Продається 2-кімнатна квартира у чудовому районі. Квартира не потребує вкладень. гардеробна зроблена. кухня, зал, спальня, мансардна, дитяча, туалет+душ. З побутової техніки: посудомийна машина, сушильна машина, холодильник, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа, плита, пральна машина. Є парковка, охорона території. Поруч розвинена інфраструктура і хороша транспортна розвязка. Також недалеко знаходиться парк. Є школи і дитячі садочки. Ринок і супермаркети. Лікарня і відділення банку. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Володимира Великого вул., Львів

    Володимира Великого вул., Львів

    Франківський район, Львів, Львівська область

    6 296 667 грн

    • 3 кімнати
    • 90/30 m²
    • 1 поверх/7 поверхів

    Продається трьохкімнатна квартира з дизайнерським ремонтом. Квартира розташована в житловому комплексі «Америка» по вул. Володимира Великого у Львові., забудівник – Ріел. Розташування надзвичайно зручне, найкраще для Львова. В пішій доступності всі необхідні інфраструктурні обєкти: на території комплексу мінімаркет «Близенько», «Рукавичка», нотаріус, «Моносуші», «Галя балувана», за межами комплексу в межах 10хв пішої ходьби - супермаркет АТБ, ринок «Провесінь», «Сільпо», «МакДональдз», «Аквапарк», Цум, багато аптек, багато дитячих садочків, школи та інші обєкти. На території комплексу є 6 сучасних дитячих майданчиків, кілька спортивних майданчиків, а також на території комплексу вже діють 6 кафе, дитяча педіатрія «BabyOk», стоматологія, кілька салонів краси. Житловий комплекс швидко розвивається, та постійно відкриваються нові сервіси та послуги. З комплексом межує автосервіс «Ірен». Для заняття спортом та просто для гарного проведення часу поруч з житловим комплексом розташований спорткомплекс «Динамо». Для піших прогулянок на чистому повітрі – парк «Горіховий Гай» теж межує з житловим комплексом. Квартира обладнана теплою підлогою, сучасними сантехнічними приладами, 2-о контурним газовим котлом, радіаторами, також в квартирі здійснено дизайнерський ремонт. В квартирі є великий засклений балкон, а також широкий, та великий коридор, що звісно є дуже зручно. В квартирі дуже світла та простора дитяча. Квартира також може мати перспективу комерційної привабливості, оскільки розташована на 1-му поверсі. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Львів

    Львів

    Львівська область

    2 442 344 грн

    • 1 кімната
    • 36/11 m²
    • 12 поверх/14 поверхів

    Продається 1 км квартира з ремонтом в ЖК Яскравий Львів. ЖК Яскравий Львів Зелена 269м Продається 1 км, 36кв.м. квартира з ремонтом та меблями в новому розбудованому районі Пасічного масиву. Будинок в експлуатації з 2019р, в квартирі проживаємо з 2020р. 12 поверх з 14. Доступні 4 сучасні ліфти, з них 2 вантажні збільшені. Кімната - 15кв.м. Кухня - 11,5кв.м. Санвузол - 4кв.м. Коридор - 5кв.м. В квартирі великі панорамні вікна з видом на місто та неймовірні заходи сонця. Встановлено двоконтурний котел. В кімнаті та кухні - радіатори, в санвузлі - тепла підлога. В кухні встановлено кондиціонер з режимами охолодження та підігріву. Є підземний та наземний паркінг з можливістю оренди чи придбання паркомісця. В будинку є консьєрж та встановлено відеоспостереження. Будинок знаходиться в сучасному районі з багатьма дитячими майданчиками, магазинами, кафе, садками та школами. Підійде як для себе, так і для здачі в оренду. Вид обєкта: Новобудова; Тип будинку: Житловий фонд 2011-2020-і; Назва ЖК: Яскравий Львів; Клас житла: Комфорт; Опалення: Індивідуальне газове; Ремонт: Євроремонт; Меблювання: Так; Побутова техніка: Плита, Варильна панель; Мультимедіа: Wi-Fi; Комфорт: Кондиціонер, Меблі на кухні, Панорамні вікна, Пожежна сигналізація, Відеоспостереження, Консерж, Гостьовий паркінг, Підземний паркінг, Ліфт, Грузовий ліфт; Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Електрика, Центральна каналізація, Вивіз відходів; Інфраструктура (до 500 метрів): Зупинка транспорту, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека, Ресторан, кафе, Відділення пошти;

  • Величковського вул., Львів

    Величковського вул., Львів

    Шевченківський район, Львів, Львівська область

    2 862 121 грн

    • 2 кімнати
    • 70/13 m²
    • 3 поверх/10 поверхів

    Продається квартира в надійному і перевіреному ЖК Зелений двір з 2 ізольованими світлими кімнатами по вулиці Величковського, рясне 2. Виконаний якісний, сучасний ремонт. Є підігрів підлоги. Хороше меблювання і необхідна техніка. Все готове для комфортного проживання майбутнього власника. Індивідуальне газове опалення. Є балкон і надземний паркінг. Поруч є мальовничий ліс для прогулянок або пікніків. Також є вся необхідна інфраструктура. Магазин, АТБ маркет, кафе аптека, Нова Пошта, ресторан, СТО. школа, дитячий садок. Якщо бажаєте проживати у спокійному і озелененому районі Львова, то не пропустіть можливість стати власником цієї квартири. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час! Дитячий садок, Школа, Зупинка транспорту;Ландшафт (до 1 км.): Ліс;

  • Гашека вул., Львів

    Гашека вул., Львів

    Сыховский, Львів, Львівська область

    3 052 929 грн

    • 3 кімнати
    • 50/10 m²
    • 1 поверх/5 поверхів

    Продається трьохкімнатна квартира з добудовою та підвалом у Сихівському районі , по вулиці Гашека. Автономне опалення, підігрів підлоги у кухні, та санвузлі. Сантехніка Grohe. Квартира суха і тепла. Кімнати світлі і просторі. Ремонт зроблений з якісних і дорогих матеріалів. Чудовий варіант, як і для власного проживання так і для інвестицій. Не потребує лишніх вкладень. Поруч дитячий садочок, школа, поліклініка, магазини , базарчик. Інфраструктура розвинена і чудова транспортна розвязка. Телефонуйте і ми покажемо вам її в зручний для вас час!

  • Героїв Крут , Львів

    Героїв Крут , Львів

    Франківський район, Львів, Львівська область

    3 140 701 грн

    • 2 кімнати
    • 68/31/15 m²
    • 2 поверх/5 поверхів

    Продається двох кімнатна квартира в новобудові. Дві окремі кімнати та велика кухня студія, просторий коридор. Поштукатурені стіни, всюди крім спальні підігрів підлоги, в спальнях батареї. Цілодобове відеоспостереження та парковка біля будинку. Розвинена інфраструктура. Поруч магазин, Дитячий майданчик, Аптека, Відділення пошти Телефонуйте і ми покажемо вам квартиру у зручний для вас час!