Яремче, Ивано-Франковская область. Продажа земли для частного использования

Яремче, Ивано-Франковская область. Продажа земли для частного использования.

15 объявлений
  • Поляниця, Яремче

    Поляниця, Яремче

    Ивано-Франковская область

    6 080 000 грн

    Земельна ділянка в с. Поляниця 0.40 га(участок Чурів). Цільове призначення - під будівництво. Комунікації по межі ділянки. Ділянка з нахилом. З території ділянки відкривається панорамний вид на с. Поляниця а також гори навколо. Під'їзд до ділянки асфальтований, окрім невеликої частини грунтової дороги, доїзд в будь-яку пору року на легковому авто без складностей. До головної дороги 400 м, а до ТК Буковель 4 км.

  • Микуличин, Яремче

    Микуличин, Яремче

    Ивано-Франковская область

    2 010 000 грн

    До вашої уваги земельна ділянка площею 0.23 га в с. Микуличин. Межує з лісом та має чудову панораму на село та гори довкола, зокрема на г. Хом'як. Доїзд до ділянки з головної дороги складає 3 км, з яких лиш 0.5 км по грунтовій дорозі. Недалеко від ділянки протікають гірські струмки. Сонячна сторона. Інфраструктура в межах 3 км. Сусідів поруч не багато. Гарне місце для людей які бажають бути в гармонії з природою та насолоджуватись панорамою гір, але водночас недалеко від цивілізації.

  • Поляниця, Яремче

    Поляниця, Яремче

    Ивано-Франковская область

    4 559 900 грн

    Земельна ділянка в с. Поляниця 0.20 га(участок Подина). Правильна форма ділянки. Цільове призначення- СГ(переведем під будівництво). Комунікації по межі ділянки. З території ділянки відкривається панорамний вид на с. Поляниця та ТК Буковель, а також гори навколо. підїзд до ділянки асфальтований, в будь-яку пору року на легковому авто без складностей. До головної дороги 800 м, а до ТК Буковель 2.5 км.

  • Дора, Яремче

    Дора, Яремче

    Ивано-Франковская область

    1 938 000 грн

    Земельна ділянка площею 0.30 га знаходиться в м. Яремче, район Дора. Цільове призначення- СГ. Ділянка рівна, через неї проходить дорога по сервітутному праву. До головної дороги 500м по асфальтованій дорозі, заїзд на легковому авто в любу пору року, має два підїзди. До АТБ та всієї необхідної інфраструктури 1-1.5км, до центру м. Яремче 3.5 км.

  • Дора, Яремче

    Дора, Яремче

    Ивано-Франковская область

    3 021 000 грн

    Тиха і затишна місцевість, що розташована на схилі в м. Яремче. Площа даної ділянки становить 0.53 га. З ділянки відкривається чудовий вид на гору Маковиця та масив Горгани. Під'їзд асфальтований, до центральної дороги та всієї необхідної інфраструктури 1км, а до центру м. Яремче 3 км. Цільове призначення під будівництво.

  • Дора, Яремче

    Дора, Яремче

    Ивано-Франковская область

    1 669 900 грн

    Земельна ділянка площею 0.44 га в м. Яремче розташована на схилі г. Маковиця. Під'їзд до головної дороги складає 1.5 км по грунтовій дорозі. На ділянці росте молодий ліс. В межах 1 км знаходиться р. Прут, а в межах 3 км вся необхідна інфраструктура. Ділянка має прямий вихід до лісу, з неї відкривається вид на м. Яремче. Цільове призначення під будівництво.

  • Продаж землі в Карпатах

    Продаж землі в Карпатах

    Микуличин, Яремче, Ивано-Франковская область

    1 665 000 грн

    Земельна ділянка від власника загальною площею 0,45 га (0,25 га + 0,20 га), приватизована. Ділянка знаходиться в с. Микуличин (уч. Ділок), Івано-Франківська область, на підвищенні, в затишному мальовничому місці, від центральної траси міжнародного значення менше 1 км. Відстань до ТК «Буковель» - 25 км, до Яремче – 5 км. На ділянці є маленький будиночок житловою площею 24 кв. м, електроенергія, неподалік гірський струмок, насипна під’їзна дорога до будинку. Чудовий краєвид на село, ліс та гори, цілюще повітря і неповторний запах Карпат – ідеальний варіант для тих, хто втомлюється від міської метушні. Ціна 1000$ за 1 сот. Ділянка не ділиться. Можливий обмін на житло у м. Вінниця

  • Продам земельну ділянку 80 соток під забудову в м. Яремче

    Продам земельну ділянку 80 соток під забудову в м. Яремче

    Прикарпатська , Яремче, Ивано-Франковская область

    440 110 грн

    Продається земельна ділянка площею 80 соток в курортному містечку Яремче. Кадастровий номер 261***00:10:001:0048 З участка відкривається мальовничий краєвид на гори. Дорога до ділянки грунтова, від центральної дороги 5 км.   Ділянка ідеально підходить для дачі та усамітненого відпочинку. Телефонуйте, покажемо цей обєкт в будь-який зручний для Вас час!

  • Продам земельну ділянку 15 соток в м. Яремче

    Продам земельну ділянку 15 соток в м. Яремче

    Франка , Яремче, Ивано-Франковская область

    1 100 275 грн

    Продається земельна ділянка в мальовничих Карпатах площею 15 соток в м. Яремче. Кадастровий номер: 261***00::03:001:0187 В наявності є документи приватизації землі. За 300 метрів від ділянки побудований готель Карпатські Джерела. З території відкривається неймовірно красивий вид на гори. Для вантажних і легкових автомобілів ґрунтова дорога. Телефонуйте, покажемо цей обєкт в будь-який зручний для Вас час!

  • Продам земельну ділянку 12 соток в Яремче

    Продам земельну ділянку 12 соток в Яремче

    Федьковича , Яремче, Ивано-Франковская область

    1 833 791 грн

    Продається земляна ділянка 12 соток в курортному місті Яремче. Ділянка знаходить біля річки. Є газ, світло та вода, проведена каналізація. Телефонуйте, покажемо цей обєкт в будь-який зручний для Вас час!

  • Продам ділянку 20 соток в м. Яремче біля памятки природи Скеля Білий Камінь

    Продам ділянку 20 соток в м. Яремче біля памятки природи Скеля Білий Камінь

    Чорновола , Яремче, Ивано-Франковская область

    1 478 036 грн

    Продається земельна ділянка площею 20,67 соток в самому відомому курорті та туристичному центрі Прикарпаття в м. Яремче. Кадастровий номер: 261***00:09:009:0467 За 200 м. від ділянки, внизу по дорозі, знаходиться готель ATAVA family house. До 2 км. знаходить супермаркет АТБ До 1,5 км.- Гуцульський базар ДОРА, Карпатські делікатеси та піцерія. Від центру до ділянки прокладена асфальтована дорога. Зручне та затишне розташування, підійде для будівництва котеджу, садиби, будинку чи кемпінгового містечка. До центральної дороги міжнародного значення 800 м. Недалеко від ділянки є ліс, протікає гірська річка (500-600 метрів). Геологічна памятка природи Скеля Білий Камінь (веломаршрут, скелелазіння). На ділянці розташований сад фруктових дерев, джерельна вода та проведено світло. Телефонуйте, покажемо цей обєкт в будь-який зручний для Вас час!

  • Продам земельну ділянку, площею 15 соток в красивому м. Яремче

    Продам земельну ділянку, площею 15 соток в красивому м. Яремче

    Довбуша , Яремче, Ивано-Франковская область

    3 117 445 грн

    Продається земельна ділянка з будинком, площею 15 соток у дуже красивому мальовничому місці Яремче. Територія знаходиться неподалік скельно-печерного комплексу Скелі Довбуша, унікальна памятка історії та природи. На території участка присутні такі комунікації: газ, вода, електрика та проведена каналізація. Хороший підїзд до території участка, 300м грунтова дорога. Телефонуйте покажемо цей обєкт в будь-який зручний для Вас час!

  • Патризанская, Яремче

    Патризанская, Яремче

    Ивано-Франковская область

    1 845 000 грн

    Продається земельна ділянка у м.Яремче, вул. Патризанська, Івано-Франківська область. Площа ділянки - 29 сот., з яких 0,0866га. під забудову.Кадастровий номер: .11.001.0075. Є можливість підведення комунікацій. Поряд : ліс, холми, ріка

  • Данила Галицького, Яремче

    Данила Галицького, Яремче

    Ивано-Франковская область

    704 700 грн

    Смт. Микуличин вул Д Галицького. До ділянки є зручний під’їзд та можливість підключення електроенергії. Земельна ділянка межує: з однієї сторони проживають сусіди, з другої сторони - незабудована земельна ділянка, з переду - дорога, ззаду знаходиться ліс . У межах 200 метрів протікає гірська річка Прут, можна купатися . Вигідне місце для побудови комерційних споруд, котеджів або еко туризму. Чудові краєвиди, чисте гірське повітря