Продам недвижимость для производства. 1500 m², 1st floor/1 floor. 53, Шкільна ул., Гусятин. idUA5S

map-marker-outline53, Шкільна ул., Гусятин, Тернопольская область label_outlineКупить промышленную недвижимость. Тернопольская область

9 298 600 грн

  • size 1 500 m²
  • floors 1st floor/1 floor
Продам недвижимость для производства. 1500 m², 1st floor/1 floor. 53, Шкільна ул., Гусятин. Продам недвижимость для производства. 1500 m², 1st floor/1 floor. 53, Шкільна ул., Гусятин.

Продається діючий завод з розливу мінеральної води Новозбручанська1, який знаходиться в с.Суходіл за 3 км від м.Гусятина та 90 км від Тернополя.

Завод забезпечений власною артезіанською свердловиною №61-П, яка знаходиться за 400м від виробництва на окремій земельній ділянці площею 0,15га. Вода до цехів подається по мінералопроводу. Глибина свердловини 131м, дебет свердловини 30 м.куб/доба. Вода видобувається з родовищ Новозбручанського басейну мінеральних вод.На підприємстві встановлені дві лінії розливу води в 1,5л та 2,0л пляшки польського виробника.

Оптимальна продуктивність лінії розливу в 1,5л тару є 2400 пляшок / на годину, а лінії розливу в 2,0л тару пляшок / на годину.

Вода також розливається в 0,5 та 6л тару.

На підприємстві виготовляється ПЕТ-тара, тобто є два власні апарати, які дують пляшки. Також встановлена ємність для зберігання вуглекислоти місткістю 9 м.куб.

Мінералізація води 0,8-1,3 g/l Територія упорядкована, асфальтована, частково викладена бруківкою, огороджена. Наявні місця для паркування і стоянки автотранспорту.



Новозбручанська1 занесена в реєстр мінеральних вод України, та за хімічним складом аналогічна Трускавецькій НАФТУСІ. За своїми характеристиками це лікувально-столова вода, що підтверджує своїм висновком Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України (м.Одеса) Спеціальний дозвіл на користування надрами та промислового розливу мінеральних лікувальних столових вод виданий Державною службою геонадр України, дійсний до 2032р. Дозвіл на спеціальне водокористування, термін до 2022р. Санітарний, екологічний та протипожежний стан підприємства відповідає нормативним вимогам. Понад 20 років саме ця мінеральна вода користується незмінною популярністю у споживачів Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської областей, міста Києва, Одеси, Миколаєва та інших

Основная информация

Тип пространства
приміщення
Общая площадь; m²
1 500
Этаж
1st floor
Этажей в доме
1 floor
Состояние объекта
хорошее
Стадия строительства
сдан в эксплуатацию
Площадь участка; га
0,83
Безопасность
  • охранник
Газоснабжение
да
Канализационная система
да
Водоснабжение
да
Oбогрев помещения
да

Цена и важные условия

Стоимость
9 298 600 грн

Идентификационная информация

Id объекта / код объявления
is78301

Контактная информация

Агент по недвижимости Все объявления пользователя