Продажа земли под строительство. Світанкова, Бровары. idUACXS

map-marker-outlineСвітанкова, Погреби, Бровары, Киевская область label_outlineКупить землю под жилую застройку. Бровары

734 100 грн

    Продажа земли под строительство. Світанкова, Бровары. Продажа земли под строительство. Світанкова, Бровары.

    Продам дві ділянки в селі Погреби, Броварського р-ну, Київської обл., вул. Світанкова. Без комісії для покупців Кадастровий № :01:005:0058 Тип власності: Приватна власність Цільове призначення: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Категорiя: Землі житлової та громадської забудови Площа: 0.12 Га

    Кадастровий № :01:005:0003 Тип власності: Приватна власність Цільове призначення: Для ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва, сінокосіння і випасання худоби Категорiя: Землі сільськогосподарського призначення Площа: 0.1021 Га Ділянки розташовані в межах села Погреби. Район активно забудовується. Відстань до центральної дороги, зупинки транспорту м. Відстань до лісу метрів. Відстань від ділянки до СтМ Лісова - 17,5 км.

    Інфраструктура села Погреби: дитячий садочок, школа, дитячі майданчики амбулаторія, аптека, пошта, Нова пошта, супермаркет Фора, універмаг, ринок, ресторани, кафе, заправки.

    Відстань до 1 км село Зазим’я — центр об’єднаної територіальної громади: Супермаркет Фора, АТБ, нова пошта, школа, дитячий садочок, амбулаторія.

    Наша пропозиція для Вас, якщо Вам необхідне єднання з природою але поруч з Києвом. Для тих, хто полюбляє тихе полювання за грибами, ягодами і рибалку, або просто прогулятися та відчути цілющий аромат соснового лісу Пташиний спів відволіче Вас від буденних справ.

    Вартість 2500 у.о./сот. Представник власника. Без комісії для покупця

    Основная информация

    Площадь участка; га
    0,12

    Цена и важные условия

    Стоимость
    734 100 грн

    Идентификационная информация

    Id объекта / код объявления
    ls90610

    Контактная информация

    Ірина СергієнкоАгент по недвижимости Все объявления пользователя