Продажа дома. 110 m². 8, Кленова, Борисполь. idUAFT9

map-marker-outline8, Кленова, Борисполь, Киевская область label_outlineКупить дом. Борисполь

1 892 800 грн

  • size 110 m²
Продажа дома. 110 m². 8, Кленова, Борисполь. Продажа дома. 110 m². 8, Кленова, Борисполь.

Вас вітає котеджне містечко "Ivankovo". Пропонуємо до продажу супер будинок 110,5 м2 на 6,6 сотках землі. Всього 7 хвилин їзди від Борисполя та 30 хвилин їзди від Києва (м. Харківська) Адреса будинку вул. Кленова 8. Будинок побудований та введений в експлуатацію. Всі комунікації вже в будинку. Документи на будинок та ділянку готові. У складі будинку кухня, вітальня, 3 кімнати, 2 санвузли, котельня. Будинок також має 2 вхідні групи парадний вхід та вихід до внутрішнього двору на терасу. Кімнати другого поверху мають власний санвузол та балкони. - Фундамент стрічковий монолітний бетонний; - Зовнішні стіни газоблок товщиною 375 мм; - Внутрішні стіни газоблок; - Фасад утепленний пінопластом, покритий декоративною штукатуркою та пофарбований. - Гідроізоляція стін два шари рубероїда на бітумній мастиці. - Покрівля бетонна (цементно-піщана) черепиця. - Природна припливно-витяжна система вентиляції. - Збірно-монолітне перекриття між поверхами типу «Терива». - Сходи на другий поверх – металевий каркас і бетонні сходинки. - Вхідні металеві двері. - Металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. - Металопластикові балконні двері. - Внутрішня обробка стін чорнова штукатурка. - Підключені інженерні комунікації: водопровід (централізований_своя свердловина), газ, електрика, централізована каналізація. -Опалення автономне. Встановлений опалювальний газовий котел.

Земельна ділянка огороджена парканом. Відмостка довкола будинку і мощення доріжок та місця під автомобіль. За окрему плату можлива добудова навісу для автомобіля.

Вся територія містечка закрита та охороняється 24/7. Поряд лісосмуга та озеро, яке межує з котеджним містечком. В розташованому поруч селі Іванків є дитячий садок, школа, магазини, АЗС і т.д.

Власник

Основная информация

Общая площадь; m²
110
Состояние объекта
отличное
Стадия строительства
сдан в эксплуатацию
Площадь участка; га
6
Газоснабжение
да
Водоснабжение
да
Холодная вода / водоснабжение
  • централизованное
  • скважина

Цена и важные условия

Стоимость
1 892 800 грн

Идентификационная информация

Id объекта / код объявления
hs85567

Контактная информация