Коломыя, Ивано-Франковская область. Продажа жилья

Коломыя, Ивано-Франковская область. Продажа жилья.

2 объявления : средняя цена - 4 940 000 грн (20 583 грн / квадратный метр)
  • Коломыя

    Коломыя

    Ивано-Франковская область

    4 940 000 грн

    • 8 комнат
    • 240 m²

    Будинок в центрі міста Коломия. Загальна площа 240 кв.м. Земельна ділянка 20 соток. На території гараж, літня кухня, сарай. Деталі по телефону !

  • Мельничука, Коломыя

    Мельничука, Коломыя

    Село П`ядики, Коломыя, Ивано-Франковская область

    367 100 грн

    • 45 m²
    • 1 этаж

    Заміський будинок поблизу лісу на заселеній та затишній вулиці. За 2 км до Kоломиї продаються цегляний житловий будинок (45,2 м. кв.), господарські будівлі та споруди (сарай, стайня, стодола), літня кухня, земельна ділянка (0,1456 га) біля цієї хати у приміському селі П'ядики Коломийського району Івано-Франківської області (центр територіальної громади). Земельній ділянці присвоєно кадастровий номер. Є газ, світло, криниця. Опалення: піч, конвектор. Хата знаходиться на зaселеній вулиці, недалеко від лісу. Відстань до центру села 900 метрів, розвинена інфраструктура (є ліцей, дитячий садок, центр надання адміністративних послуг, магазини...). Зручне транспортне сполучення з Коломиєю та Івано-Франківськом. Чудовий варіант як для проживання, так і для облаштування дачі. За 1.5 години їзди від хати знаходиться гірськолижний курорт. Ви дійсно маєте намір купити це житло? Тоді уважно прочитайте оголошення, перегляньте фото і звертайтесь. Домовимось про час огляду нерухомого майна

Средняя цена на недвижимость

Статистика стоимости, основанная на актуальных объявлениях "Коломыя, Ивано-Франковская область. Продажа" составляет — 4 940 000 грн (20 583 грн / квадратный метр)

Важно: указанная сумма является медианным значением всех объявлений, размещенными собственниками, девелоперами или агентами недвижимости. Это не обязательно отражает фактическую стоимость будущих сделок по купле-продаже или аренде. Реальные цены могут значительно варьировать. В то же время, этот анализ цен помогает видеть уровень цифр в конкретном срезе рынка недвижимости.