Закарпатская область. Продажа земли для частного использования

Закарпатская область. Продажа земли для частного использования.

47 объявлений
  • Неліпино , Неліпино

    Неліпино , Неліпино

    Неліпино село, Свалявский район, Закарпатская область

    2 112 000 грн

    Продам зем. ділянку площею 1,5 га, акт, район Сваляви. Цільове призначення - промислове будівництво. Розташована в с. Неліпино, 500 м. від м. Свалява, урочище «Мочар». На ділянці знаходяться фундаменти під колони для будівлі 120/18 м. Можна поставити любу частину. Територія ґрунт, до асфальту 500 м, дорога відсипана щебнем, ел. енергіяя, труба під газ 30 м. Ціна 57099 $, торг.

  • Ясіня, Ясіня

    Ясіня, Ясіня

    Рахівський , Ясіня смт, Раховский район, Закарпатская область

    740 000 грн

    Продам поле 64,66 сотин в смт Ясіня. Поле знаходиться коло маленького лісу. Поруч є річка. На полі є можливість побудувати невеликий будинок. Вода в землі є тому можна зробити колодязь і провести воду в будинок. Електрика є, після побудови будинку її можна підключити. Можливий торг.

  • Неліпино

    Неліпино

    Неліпино село, Свалявский район, Закарпатская область

    3 149 900 грн

    Ділянка 86 сот біля дороги "Київ-Чоп" та річки Латориця, в межах села Неліпино, Мукачівського району. Є можливість підключення електрики. В межах кілометра знаходиться заправка та інфраструктура. Ділянка для комерційної забудови (готельно-ресторанного комплексу для відпочинку). Зроблю детальний план та зміну цільового призначення.

  • 1, Миру, Хустський , Межгорье пгт, Межгорский район, Закарпатская область

    1, Миру, Межгорье

    Хустський , Межгорье пгт, Межгорский район, Закарпатская область

    456 000 грн

    Продам приватизовану земельну ділянку площею 7 соток, з кадастровим номером в мальовничому гірському селі В. Бистрий Хустського р-н, , Закарпатської обл. Ділянка розташована на підвищенні, але в 5 хв ходьби до центру села. Недалеко розташовані мініральні лікувальні ванни., гірськолижний курорт Пилипець , водограй "шипіт", Синевирське озеро , санаторій "Верховвина"

  • Кам’яниця

    Кам’яниця

    Кам’яниця село, Ужгородский район, Закарпатская область

    125 000 грн

    Дачний участок. Я власник. Переоформлення за рахунок покупця . Площа(га) 0.0525. Закарпатська обл. Ужгородський р-н., с/рада Кам'яницька, "Верховина", адрес СТ: Реформа урочище б/н. На участку знаходиться невеликий дерев’яний будинок з чердаком, туалет вуличний, світло, фруктові дерева груша, яблуня, слива, черешня, айва, лісковий горіх, виноград, малина. Посаджені нові дерева яблуня (білий налив), слива, хурма, смородина, персик, груша. 050***96 Іван Васильович

  • Торунь

    Торунь

    Торунь село, Межгорский район, Закарпатская область

    475 410 грн

    Земельна ділянка 5 сот в селі Торунь. Будинок з брусу 37 м2 в гарному стані для комфортного проживання чи відпочинку. Потрібна невелика реконструкція, світло підключене. Гарні краєвиди. Недалеко лижні спуски Пилипець 37км. Ізки 30 км Синевир 53. Є документи на землю і на будинок.

  • Тересва

    Тересва

    Тересва пгт, Тячевский район, Закарпатская область

    1 110 000 грн

    Терміново. Закарпатська обл. смт. Тересва. Продається земельна ділянка 64 сот сільськогосподарського призначення. Земельна ділянка приватизована. В районі, де вона знаходиться планується розширення меж селища, тому з часом можлива зміна цільового призначення і будівництва. Ідеально підходить для встановлення сонячних батарей.

  • Тересва

    Тересва

    Тересва пгт, Тячевский район, Закарпатская область

    1 110 000 грн

    Терміново. Закарпатська обл. смт. Тересва. Продається земельна ділянка 64 сот сільськогосподарського призначення. Земельна ділянка приватизована. В районі, де вона знаходиться планується розширення меж селища, тому з часом можлива зміна цільового призначення і будівництва. Ідеально підходить для встановлення сонячних батарей.

  • Данила Галицького, Мукачево

    Данила Галицького, Мукачево

    Закарпатская область

    958 948 грн

    Продається приваблива земельна ділянка, площею 5 соток, розташована на вулиці Данила Галицького - ідеальний вибір для Ваших будівельних амбіцій. Ця ділянка має значний потенціал, оскільки вже обладнана фундаментом, що зекономить Ваш час і зусилля при будівництві.Один із важливих аспектів для комфортного життя на ділянці - доступ до газу та електроенергії, які уже підведені до місця. Це робить даний об'єкт ще більш привабливим, оскільки інфраструктура вже готова до підключення.Окрім того, ділянка має дозвіл на будівництво та проектну документацію, що забезпечить безпроблемний процес будівництва будинку за Вашим смаком та потребами. Проекту будинку вже розроблений для цієї ділянки,також є будівельники які зможуть швидко та якісно побудувати будинок.Поруч Епіцентр та Сільверленд,до центра міста 1км .Не втрачайте можливості стати власником цієї привабливої земельної ділянки з усіма зручностями для майбутнього будівництва вашого життєвого простору. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатись більше та домовитись про перегляд цієї унікальної можливості. Не вагайтеся, адже це може бути саме та ділянка, яку Ви шукаєте!

  • Синевирська Поляна

    Синевирська Поляна

    Синевирська Поляна село, Межгорский район, Закарпатская область

    2 249 000 грн

    Земля в Закарпатті біля озера "Синевир". 1600$ - за сотку. 212***00:02:006:0013 - 10 сотки - Для індивідуального садівництва (можна будувати будинок). 212***00:02:006:0003 - 27.7 сотки - Для ведення особистого селянського господарства (можна змінити на Землі рекреаційного призначення). Загальна площа 37.7 сотки. Продається ділянка, що знаходиться в мальовничій місцині Карпатських гір в туристично-рекреаційній зоні, поряд із славнозвісним озером Синевир та заповідником. Ділянка ідеально підходить для будівництва турбази, готелю, або приватної дачі. Від озера до ділянки йде дорога. Неподалік від ділянки прокладена електромережа. Ділянки приватизовані.

  • Кам’яниця

    Кам’яниця

    Кам’яниця село, Ужгородский район, Закарпатская область

    475 000 грн

    Продається земельна ділянка 7.49 сот в селі Кам'яниця: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Гарне місце розташування. Деталі за телефоном.

  • Межгорье

    Межгорье

    Межгорье пгт, Межгорский район, Закарпатская область

    3 130 000 грн

    ПРОДАМ‼️ Дві земельні ділянки (ОСГ) площею 0,8024 га та 0,1394 га, які розташовані на території Міжгірської селищної ради в урочищі "Перевал". До Міжгір‘я 13 км. До гірськолижного курорту «Кам‘янка» 2 км. До майданчика з краєвидом 900 м. Ділянки примикають одна до одної. Близько 6 км до озера Синевир. Хороше розташування. Неймовірні краєвиди!

  • Мужієво

    Мужієво

    Мужієво село, Береговский район, Закарпатская область

    925 000 грн

    Продам земельну ділянку 0,5 га біля центральної міжнародної дороги Берегове - Вилок - Дяково в селі Мужієво, Берегівського району. в 50-ти метрах від винного заводу торгової марки "Котнар", практично на роздоріжжі, поворот на села Боржава і Вари.

  • Ужок

    Ужок

    Ужок село, Великоберезнянский район, Закарпатская область

    444 000 грн

    Продам земельну ділянку 10 сот на Ужоцькому перевалі. VIP панорами. Автономний асфальтований під’їзд до ділянки. Вода та електроенергія підведенні. Є інші варіанти на перевалі біля дороги.

  • Великий Бичків

    Великий Бичків

    Великий Бичків смт, Раховский район, Закарпатская область

    666 000 грн

    Продам земельну ділянку по головній трасі 15 H09. смт Великий Бичків, площа 20 сот. Є можливість переоформити документи для забудови. Деталі за телефоном.

  • Майдан

    Майдан

    Майдан село, Межгорский район, Закарпатская область

    2 219 900 грн

    Продається земельна ділянка 24 сотки землі разом із будинком. До будинку проведений газ, світло, вода. Будинок знаходиться в самому центрі села Майдан, поблизу знаходиться вся необхідна інфраструктура. Реальному покупцю можливий торг.

  • Тур’я Поляна

    Тур’я Поляна

    Тур’я Поляна село, Перечинский район, Закарпатская область

    1 401 900 грн

    Земля в с. Турья-Поляна 50 сот! Деталі по телефону! Річка по всій довжині ділянки! Ідеально підходить під розведення форелі встановлення чанів! Світло на ділянці!

  • Тячев

    Тячев

    Тячевский район, Закарпатская область

    1 295 000 грн

    Продам земельну ділянку 70 сот в місті Тячів з будівлею на території. Є номер, вода, світло. Ділянку можна поділити на два власника. Можливий обмін на іншу нерухомість.

  • Нижній Студений

    Нижній Студений

    Нижній Студений село, Межгорский район, Закарпатская область

    1 849 900 грн

    Продаю земельну ділянку площею 1 гектар 25 сот. В мальовничому куточку живої природи. Закарпатська область с. Н. Студений, Пилипецька ОТГ. Підійде для будівництва готелю, будинків відпочинку. Дана земельна ділянка знаходиться біля еко курорту "Над фермою" та озеро " Віта" .

  • Чинадиево

    Чинадиево

    Чинадиево пгт, Мукачевский район, Закарпатская область

    295 900 грн

    Земельна ділянка під забудову 0,15 га., знаходиться в смт Чинадійово, вул. Волошина. Ділянка біля центральної дороги з заднім виходом на поля, 5 км. від м. Мукачево. На території є недобудова в якій є скважина з водою та всі комунікації поблизу. З документами все в порядку, є кадастровий номер, технічний паспорт, витяг. Детальна інформація за телефоном, ціна договірна!!!

  • Сторожниця

    Сторожниця

    Сторожниця село, Ужгородский район, Закарпатская область

    369 900 грн

    Продається земельна ділянка в с. Сторожниця (Ужгородський район), урочище Чонкаш. Під забудову. 10 соток. Ціна 10000 дол. + переписка. Деталі за телефоном.

  • Великий Бичків

    Великий Бичків

    Великий Бичків смт, Раховский район, Закарпатская область

    740 000 грн

    Продається земельна ділянка під забудову у Великому Бичкові. Площа 0.086 га. На ділянці є свердловина на воду: глибина 21 м, зроблена в 2021 році, можна поставити електролічильник. Вулиця асфальтована, до центральної дороги 100м, до школи 100м.